Abdiserer vi?

Både Tom Cato Karlsen t.v. (FrP) og Ole Henrik Hjartøy er dyktige ordførerkandidater, men Høyres kandidat er Ole Henrik Hjartøy.

Bodø Høyre forsøkte å åpne det nye året med å gi uttrykk for noen av sine ønsker for 2011. Det skulle vise seg skjebnesvangert. AN valgte å fremstille det i sin ”innpakning,” for så å tillate seg kommentere egne konklusjoner på lederplass med følgende slutning: En stemme til Høyre betyr i praksis en stemme til FrPs ordførerkandidat.(5. jan.)

Bodø Høyre har vår ordførerkandidat, og vårt mål er også at vår ordførerkandidat, Ole Henrik Hjartøy, skal bli Bodøs neste ordfører. Skal vi tro Snåsamannen, blir han det også, på tross av ANs bestrebelser.

Ole H. Hjartøys utspill i AN ble vridd til et meningsinnhold som brøt med det opprinnelige budskapet. Bodø Høyre har ikke abdisert og avgitt ordførerkjedet til FrP. Det vi mener er ganske enkelt at hvis vi, etter valget, befinner oss i en situasjon som gjør det vanskelig, om ikke umulig, å kreve ordførerstolen, ja da skal ikke vi blokkere for et borgerlig samarbeid av den grunn. Høyre vil være garantisten for et borgerlig samarbeid, uansett.

At Ole Henrik Hjartøy er villig til å være så storsinnet, er ikke bare uselvisk, det er fremsynt og politisk klokt. Det kommer Bodøs innbyggere til gode. Stemmer folk Høyre stemmer de på et skifte, ganske enkelt.

En stemme på Høyre er en stemme på en garanti om borgerlig samarbeid, uansett hvor stor utfordringene mellom partiene blir. Stem Høyre og stem på Ole Henrik Hjartøy – Bodøs neste ordfører.

Ellen Belsom, 2. Kandidat.

Daniel Bjarmann-Simonsen. 3. Kandidat

Grethe Fjærvoll, 4. Kandidat

Stian Hiis Bergh, 5. Kandidat.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: